Η επιχείρηση ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2000 από τον Δημήτρη Βασιλόπουλο, Γεωπόνο – Γεωργικό Μηχανικό Msc Γ.Π.Α. και αποτέλεσε ένα από τα πρώτα, αν όχι το πρώτο εξιδεικευμένο γραφείο αμιγώς γεωργικών μελετών στη χώρα μας.

Το αντικείμενό της ήταν η παροχή υπηρεσιών ποιότητας στους αγρότες φυτικής ή ζωικής κατεύθυνσης, και αφορούσε κυρίως στην σύνταξη καλλιεργητικών σχεδίων για τις ανάγκες των προγραμμάτων της εξισωτικής αποζημίωσης και της Βιολογικής Γεωργίας – Κτηνοτροφίας, στην σύνταξη φακέλων υποψηφιότητας για την ένταξη των υποψήφιων στα προγράμματα των Νέων Αγροτών και της πρόωρης συνταξιοδότησης αγροτών, στην εκπόνηση οικονομοτεχνικών μελετών για την ένταξη των αγροτών – επενδυτών σε καθεστώτα ενίσχυσης στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις και στην εκπόνηση διαχειριστικών σχεδίων για την διαχείριση βοσκοτόπων σε Δήμους της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στη συνέχεια και συγχρόνως με τα παραπάνω αντικείμενα η επιχείρηση αναπτύχθηκε στον τομέα της ένταξης, διαχείρισης και παρακολούθησης αναπτυξιακών προγραμμάτων συγχρηματοδοτούμενων από κοινοτικούς και εθνικούς πόρους. Εντάχθηκαν και υλοποιήθηκαν μεγάλο πλήθος από συγχρηματοδοτούμενα επενδυτικά σχέδια στον κλάδο των τροφίμων, των κατασκευών του τουρισμού του εμπορίου της καινοτομίας κ.α.

Agrotrust
Agrotrust

Η AGRO-TRUST μελετητική Βασιλόπουλος Δημήτρης & Συνεργάτες είναι Πιστοποιημένος Φορέας Α’ από τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. στους Νομούς Αργολίδας & Κορινθίας για δηλώσεις ΟΣΔΕ & μεταβιβάσεις δικαιωμάτων 2014-2020.

Η AGRO-TRUST μελετητική Βασιλόπουλος Δημήτρης & Συνεργάτες με το έμπειρο και εξειδικευμένο της προσωπικό, είναι έτοιμη να σας παρέχει ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων Αγροτών και Κτηνοτρόφων για την έγκυρη υποβολή των αιτήσεων τους.

Περιμένουμε να σας γνωρίσουμε από κοντά στα γραφεία μας σε Ναύπλιο και Νεμέα ώστε να ενημερωθείτε αξιόπιστα για τις Αιτήσεις ΟΣΔΕ ,τις Μεταβιβάσεις Δικαιωμάτων καθώς και για όλες τις Υπηρεσίες Οικονομοτεχνικών & Γεωργικών Μελετών, διαχείρισης επενδυτικών προγραμμάτων που σας παρέχει η AGRO-TRUST μελετητική Βασιλόπουλος Δημήτριος & Συνεργάτες.