Το δίκτυο οργάνωσης και διαχείρισης γεωργικών εκμεταλλεύσεων

Συνδρομητικό CLUB (δίκτυο) Ενημέρωσης – Διαχείρισης – Οργάνωσης AGROTRUST

Το γραφείο μελετών AGROTRUST από τα πρώτα εξειδικευμένα γραφεία γεωργικών μελετών στη χώρα με υπεύθυνο τον Γεωπόνο Msc Γ.Π.Α. μελετητή κ. Δημήτρη Βασιλόπουλο και τους συνεργάτες του , συνεχίζει τον πρωτοποριακό του χαρακτήρα και δημιουργεί για πρώτη φορά ένα Συνδρομητικό CLUB (δίκτυο) ενημέρωσης – διαχείρισης – οργάνωσης γεωργικών εκμεταλλεύσεων.

Πρόκειται για μια υπηρεσία η οποία απευθύνεται κυρίως σε αρχηγούς γεωργικών εκμεταλλεύσεων αλλά και σε ομάδες παραγωγών.

Το συνδρομητικό αυτό club αποτελείται από 3 επίπεδα.

Δεύτερο Επίπεδο - Το δίκτυο οργάνωσης και διαχείρισης γεωργικών εκμεταλλεύσεων

Εκτός των υπηρεσιών που παρέχονται από το Α) επίπεδο, το Β) επίπεδο αφορά επιπλέον υπηρεσίες οργάνωσης και οικονομικής διαχείρισης γεωργικών εκμεταλλεύσεων. Συγκεκριμένα το επιτελείο του γραφείου μας πρόκειται να αναλάβει την καταχώρηση όλων των παραστατικών εισροών και εκροών των γεωργικών εκμεταλλεύσεων των μελών σε ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα. Έτσι ο αρχηγός της γεωργικής εκμετάλλευσης σε συνεργασία με το αρμόδιο στέλεχος της επιχείρησης θα μπορεί να έχει σαφή εικόνα των εξόδων του ανά κατηγορία δαπάνης με αποτέλεσμα την δυνατότητα έγκυρης και έγκαιρης κοστολόγησης των προϊόντων που παράγει. Η εφαρμογή έχει τη δυνατότητα να δίνει αποτελέσματα οποτεδήποτε ζητηθούν σε μορφή πίνακα ή διαγραμμάτων και για συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα.

 

Το κόστος της συνδρομής διαφοροποιείται ανάλογα με το επίπεδο του δικτύου και έχει ετήσια ισχύ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Ναύπλιο

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  27520 29727
  27520 29728
 6948729691
 Παραλιακή οδός Ναυπλίου-Νέας Κίου-21100 Ναύπλιο

   

Νεμέα

 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 27460 20000
 27460 20000
 6944338266
Παπακωνσταντίνου 81 Β - 20500 Νεμέα